جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: بهاره مهران
موارد یافت شده: 2
1 -
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریلآمید نان سنگک
(چکیده)
2 -
کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
آکریل آمید
آکریل آمید
شبکه های عصبی
اتوماتای یادگیر
آبهای زیر زمینی
انعطاف پذیری
خودپنداره
بهرام عابدی
زهرا شعبانی
کهرم
کهرم
بیوگاز
Alyssum homolocarpum seed gum: Dilute solution and some
دوست پرست
محتشمی
جعفر احمدی
احمدی
رضوی
LED
تفرج
سیستم خبره
سیستم خبره
رادیو شناختمند
پژند
جوارشکیان
دینامیک
ویسکوالاستیک
taheri
رئولوژی
جوارشکیان